donderdag 19 mei 2011

Actrice Clara Cleymans was kleuterjuf in 'Volt'

Vlaamse actrice Clara Cleymans was even kleuterjuf in 'Volt'.
Een frisdrank met de naam van een bier, een spotgoedkope bh die altijd goed zit en reclamestunts van het Kruidvat. Dit alles zat in de 'Volt' uitzending van woensdag 18 mei 2011. Met een discussie over het geslacht van baby's en actrice Clara Cleymans als schooljuf.
Actrice Clara Cleymans – Nina-uit-Thuis–die-ervandoor-is-met-het-geld-van–de-notaris – stond de afgelopen maanden op de cover van zowat alle magazines. La Cleymans is hot.
Maar overleeft ze ook een dag in een overvolle kleuterklas bij twee-en-een-halfjarigen? Hoe reageert ze als een kleuter een ongelukje heeft? Clara Cleymans als kleuterjuf.
Zelf het geslacht kiezen?
Is het een jongen of een meisje? De vraag bij elke geboorte. Technisch en medisch kan het dat je als ouder zelf het geslacht van je kind bepaalt. Waarom niet eigenlijk? Je wilt een meisje na twee jongens, of omgekeerd. Of gewoon een jongen en een meisje. Wat is er op tegen om zelf het ideale gezinnetje samen te stellen? De 'Volt'-discussie van de week.
Frisdrank of bier?
De grootste bierbrouwer ter wereld lanceert... een frisdrank. Met de naam van een bier dan nog, Jupiler Force. Is het een echte frisdrank of toch een beetje bier? Is er een verschil met het alcoholvrije bier dat al jaren op de markt is? En wat vinden Kampioenen Marijn 'Boma' Devalck en Johny 'Xavier' Voners van de nieuwkomer?
Undercover bij Kruidvat
Wat al aanbiedingen in de reclamefolder van het Kruidvat, stelt de undercoverreporter van 'Volt' vast. De tweede aankoop aan de helft van de prijs, twee kopen en een derde product gratis... Maar krijgt de klant zijn bonus altijd even vlot? De undercoverreporter zoekt het uit.
Ahh Bra in de reclametest
In de wekelijkse reclametest laat Kobe zijn oog vallen op de Ahh Bra, een bh uit de rekken van de telewinkel. Comfort, pasvorm en ondersteuning. En nooit meer de verkeerde maat.
 
Vijf Vlaamse vrouwen testen de Ahh Bra. Onder hen Lesley-Ann Poppe, langzamerhand wereldberoemd in Vlaanderen dankzij haar indrukwekkende cleavage en borsten.
Maar het hoogtepunt van de Volt uitzending was toch actrice Clara Cleymans die aan de slag ging als kleuterjuf .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten