maandag 1 augustus 2011

'Radio 2 Avondpost' zet BV's als Clara Cleymans aan het werk tijdens vakantie

'Radio 2 Avondpost' zet BV's als Clara Cleymans aan het werk tijdens vakantie.
In de zomerse edities van 'Avondpost' zet David Van Ooteghem geregeld bekende Vlamingen voor een dag aan het werk. Zo kregen actrice Clara Cleymans (21 juli) en omroepster Saartje Vandendriessche (25 juli) een vakantiejob voor 'Avondpost'.
Uit de jongste cijfers van de VDAB blijkt dat er nog nooit zoveel vakantiewerk is gedaan als deze zomer en dat inspireerde presentator David Van Ooteghem.
Deze zomer laat hij in 'Avondpost' zomer een aantal BV’s als Clara Cleymans een vakantiejob doen ergens in Vlaanderen. Brahim mocht al koekjes inpakken en Eva Brems werd roadie tijdens de Beleuvenissen.
Donderdag 21 juli : Clara Cleymans doet vakantiewerk in Bellewaerde Park
Wie op onze Nationale Feestdag naar het vakantiepark Bellewaerde in Ieper trekt om er een ritje te maken op een of andere attractie, kan dat met een gerust gemoed doen.
Daarvoor staat rosse actrice Clara Cleymans garant. Op uitnodiging van David van Ooteghem doet Clara op 21 juli namelijk vakantiewerk achter de schermen van het park.
Clara Cleymans zal onder meer de bezoekers veilig vastmaken in de nieuwe attractie ‘Jungle Mission’ en de knoppen bedienen. Ze mag ook de giraffen verzorgen. Als grote dierenvriend kijkt ze vooral daar enorm naar uit. We vermoeden van de giraffen hetzelfde.
Maandag 25 juli : Saartje Vandendriessche ruimt de Gentse Feesten op
Het einde van de Gentse Feesten biedt elk jaar opnieuw dezelfde troosteloze aanblik: stapels afval, achtergelaten door feestvierders.
En dat moet allemaal worden opgeruimd door moedige IVAGO-medewerkers. Maar tussen deze mannen en hun vuil werk duikt deze keer ook een propere parel op. Saartje Vandendriessche heeft een dagje vakantie opgeofferd om Gent eens goed op te ruimen. Of toch een stukje ervan. Saartje tegen de Gentse afvalbergen! Een vakantiejob die nu al applaus verdient.
'Avondpost' zomer houdt de luisteraar uiteraard ook uitstekend op de hoogte van wat er in Vlaanderen gebeurt. David verzamelt het grote en kleine nieuws van bij ons, brengt een uitgebreid weerbericht, tovert heerlijke zomerse gerechten tevoorschijn en stuurt reporters uit voor de talk-of-the-town.
'Avondpost Zomer', elke weekdag van 16.00 tot 18.00 uur op Radio 2, maar helaas niet iedere dag met Clara Cleymans.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten