maandag 22 augustus 2011

Clara Cleymans (22) verliefd op operabaas (37)

Clara Cleymans (22) verliefd op operabaas (37)
Clara Cleymans is single af. De gelukkige is Aviel Cahn, sinds 2009 artistiek directeur bij de Vlaamse Opera. Hij is een Zwitser die eerder werkte voor theaters in Bern en Helsinki.
 
Clara Cleymans: ‘We leerden elkaar in mei kennen toen we allebei te gast waren in de radiotalkshow De nacht van de koningin. Toen hij hoorde dat ik een abonnement op de Vlaamse Opera heb, is hij een gesprek begonnen. Daarna kwam van het een het ander. Aviel is een echte gentleman.'
Clara Cleymans is 22, Aviel 37, maar het leeftijdsverschil deert haar niet. ‘Dit is niet het verhaal van de jonge studente die een relatie begint met een oudere man. Wij zijn beiden volwassen mensen met een job.'
Nieuwe liefde voor Clara Cleymans
Rijzende Vlaamse ster Clara Cleymans (22) heeft dus haar hart verloren aan Aviel Cahn (37), artistiek directeur van de Vlaamse Opera.
Het is duidelijk een jaar vol hoogtepunten voor de Antwerpse Clara Cleymans, de zus van Jelle Cleymans. Dankzij rollen in 'Thuis', 'Code 37' en 'Tegen De sterren Op' werd ze op korte tijd één van onze meest beloftevolle actrices. Nu lacht ook het leven haar op persoonlijk vlak toe. Clara is verliefd op Aviel Cahn, sinds 2009 artistiek directeur van de Vlaamse Opera. De Zwitser werkte eerder voor toonaangevende theaters in Helsinki en Bern.
"Ik ken Aviel nog niet zo lang. We zijn ongeveer twee maanden samen," steekt Clara Cleymans (22) van wal. "Mijn kennismaking met hem is op een leuke manier verlopen. In mei was ik door de VRT uitgenodigd als praatgast in de talkshow 'De Nacht Van De koningin', een programma met Thomas Vanderveken naar aanleiding van de koningin Elisabethwedstrijd. Eerst twijfelde ik nog om te gaan. Ik bezoek geregeld wel een voorstelling van de Vlaamse opera, maar ik noem mezelf zeker geen specialist in die materie. Het toeval wou dat Aviel één van de andere genodigden was."
Verlegen
Het was Aviel die de eerste stap zette. "Ik kende hem wel, maar hij mij niet. Persoonlijk ben ik nogal verlegen en durfde ik hem niet te benaderen. Toen hij hoorde dat ik een abonnement had van de Vlaamse Opera is hij een gesprek begonnen. Ook na afloop hebben we nog wat gepraat. En daarna, tja... van het één kwam het ander (lacht) Er zijn enkele afspraakjes geweest. We hebben het beiden erg druk met onze job, maar 's avonds kunnen we geregeld wat tijd vinden. Ik voel me erg gelukkig met hem. Aviel is een echte gentlemen. Dat waardeer ik erg aan hem."
Cahn gaat richting tram vier, terwijl Clara Cleymans nog maar 22 is. "Het leeftijdsverschil is voor mij geen probleem," zegt ze stellig. "Dit is niet het verhaal van een jonge studente die een relatie begint met een oudere man. Wij zijn beiden volwassen mensen met een job. Misschien krijgen we later door het verschil in leeftijd bepaalde meningsverschillen, maar dat aspect speelt nu zeker niet."
De relatie is dermate pril dat niet veel mensen er reeds van op de hoogte zijn. "Of er een ontmoeting is geweest tussen Aviel en mijn moeder (actrice karin Jacobs, red.)? Nee, dat was nog niet het geval. Aviel heeft nog niet veel mensen gezien. Als je het geheim wil houden moet je niet overal samen opduiken of hand-in-hand over straat lopen. Bovendien zijn we beiden bekend, wat het extra moeilijk maakt en enige druk zet.", aldus een verliefde Clara Cleymans.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten