zaterdag 1 februari 2014

Clara Cleymans als dokter Cathy in Tegen de Sterren Op


Clara Cleymans als dokter Cathy in Tegen de Sterren Op

De dokters van 'Het Spreekuur' (Tine Embrechts als dokter Clara, Guga Baúl als dokter Jan en Clara Cleymans als dokter Cathy) krijgen een man met een 'groot' probleem in hun praktijk. Er wordt zorgvuldig beeldmateriaal verzameld voor Facebook, twitter en social media.

Voor het medisch dossier. Een patiënt komt langs met een penis die te groot is, daar moeten natuurlijk foto's van getrokken worden, open en bloot op TV.

Zelfs van het moment dat Clara Cleymans als dokter Cathy de enorme penis pijpt.

In 'De Premiejagers' nemen Sabine Hagedoren (Tine Embrechts) en Frank Deboosere het op tegen Marie Vinck (Ella Leyers) en Kristien Hemmerechts.

Frank Deboosere: "Ik kan vanaf hier in Marie Vinck (Ella Leyers) haar bloes kijken"

Die goeie ouwe Frank toch... In plaats van naar de sterren, wolken en zon te kijken, heeft hij het eerder gemunt op het lagedrukgebied(de borsten red.) van Marie Vinck.

Wie al eens graag naar 'Tegen de Sterren op' kijkt, heeft ongetwijfeld de aflevering over 'De Premiejagers' gezien. Daarin namen Sabine Hagedoren (Tine Embrechts) en Frank Deboosere het op tegen Kristien Hemmerechts en Marie Vinck (Ella Leyers).

Een voor een meesterlijk vertolkt. En de Frank was duidelijk in vorm. Amper oog voor de op te lossen vragen en rebussen, had Frank meer zijn zinnen gezet op het weelderige decolleté van Marie Vinck (Ella Leyers).

We kunnen hem natuurlijk geen ongelijk geven, want de borsten van Marie Vinck zijn nu eenmaal puur natuur en topmateriaal.

In de nieuwe aflevering van Tegen De Sterren Op stelt Vlaams minister-president het jaarlijkse uitstapje voor aan de Vlaamse regering. Het gezelschap zal een bezoek brengen aan de grotten van Han. Al worden er wel enkele voorwaarden gesteld...

Ook onder meer Bruno Wyndaele en Marie Vinck (Ella Leyers) maakten hun opwachting in Tegen De Sterren Op.

Frank Deboosere: "Of ik een affaire heb met Sabine Hagedoren?"

Frank Deboosere wordt volop geparodieerd in Tegen De Sterren Op. Al kan de weerman er zelf best mee lachen. "Als BV moet je tegen een stootje kunnen, ik ga er mijn slaap niet voor laten. Al is het intrigerend om te zien wat mijn derde persoon zoal meemaakt."

Daarmee doelt de weerman natuurlijk op de liefde die bloeit tussen Frank en Sabine Hagedoren in Tegen De Sterren op. Is dat in het echte leven ook zo? "Sabine is een heel fijne collega en we kunnen goed met elkaar opschieten. Ik kan altijd op haar rekenen en zij op mij. We zijn twee handen op één buik, maar buiten het werk laten we elkaar met rust. Al kan ik goed lachen met die dolle fratsen, maar dat is natuurlijk fantasie. Er heeft mij trouwens nog nooit iemand gevraagd of wij effectief iets met elkaar hebben", aldus Deboosere in Story.

'Tegen de Sterren Op' geeft West-Vlaamse les in 'Eigen Kweek'

'Tegen de Sterren Op' wist vorige week 1.486.571 miljoen kijkers te bekoren. De uitzending op woensdag bereikte 948.723 kijkers (live +5) en met de heruitzending op zondag kwamen daar nog eens 537.848 kijkers bij (live + 1).

Nu woensdag 29 januari 2014 staan de alter ego’s van onder meer Regi Penxten en Slongs die Vanongs klaar voor de vijfde aflevering, en omdat het in 'Tegen de Sterren Op' soms nog wat gekker mag worden dan doorgaans al het geval is, trekt de cast ook richting wietplantages.

In 'Eigen Kweek' leert Frank (Jonas Van Geel) immers zijn speciaal uit de Filipijnen overgevlogen Julita (Clara Cleymans) alles over het West-Vlaamse dialect. Terwijl Julita sukkelt om haar Frank te begrijpen, kampt Regi (Jonas Van Geel) met een probleem.

De producer moet babysitten op Ellie Martha omdat Elke (Clara Cleymans) een avondje uit gepland heeft met vriendinnen naar een optreden van Milk Inc. Maar dan beseft Regi dat hij daar zelf ook zou moeten zijn. Gelukkig kan hij (Jonas Van Geel) lookalike Regi Penxten (de echte!) richting Sportpaleis sturen om zijn plaats in te nemen.

In het Vlaams Parlement discussiëren Kris Peeters (Guga Baùl), Jan Peumans (Jonas Van Geel), Liesbeth Homans (Tine Embrechts), Ingrid Lieten en Mieke Vogels (beiden Ivan Pecnik) nog steeds over de uitstap naar de Grotten van Han.

Terwijl onze politici eruit proberen geraken, gebeurt er ook flink wat in TV-land:

- The Battle of the Vlaamse boobs in Tegen de Sterren Op
Vandaag nemen de rondborstige Vlaamse babes Sabine Hagedoren (Tine Embrechts) en actrice Marie Vinck (Ella Leyers) het tegen elkaar op in een quiz.

Ook in 'Tegen de sterren op' jagen ze op premies met Bruno Wyndaele

In de 'Tegen de sterren op'-versie van 'De Premiejagers' nemen Sabine Hagedoren (Tine Embrechts) en Frank Deboosere het op tegen Marie Vinck (Ella Leyers) en Kristien Hemmerechts.

Bruno Wyndaele (Guga Baúl) nodigt namelijk het populaire weerduo Frank Deboosere (Chris Van Espen) en weervrouw Sabine Hagedoren (Tine Embrechts) samen met Kristien Hemmerechts (Walter Baele) en Marie Vinck (Ella Leyers) uit in een nieuwe aflevering van 'De Premiejagers'.

Al snel blijken de ‘eenvoudige’ premies van Bruno toch een zware dobber te zijn voor de BV's. Hoewel Frank Deboosere de zonnige kant er wel van kan inzien, omdat hij 'van hier in de sexy decolleté van Marie Vinck kan kijken'.

Wie de officieuze tetten koningin van Vlaanderen wordt, Sabine Hagedoren (Tine Embrechts) of Marie Vinck (Ella Leyers), zullen we niet verklappen. Kijk voor de uitslag maar naar de video van het filmpje. 

- In 'Wild van Dieren' lokken safariman Koen Kohlbacher (Walter Baele) en host Staf Coppens (Chris Van Espen) dieren door middel van zoetigheden.

- De dokters van 'Het Spreekuur' (Tine Embrechts als dokter Clara, Guga Baúl als dokter Jan en Clara Cleymans als dokter Cathy) krijgen een man met een 'groot' probleem in hun praktijk. Er wordt zorgvuldig beeldmateriaal verzameld voor Facebook. Voor het medisch dossier. Een patiënt komt langs met een penis die te groot is, daar moeten natuurlijk foto's van getrokken worden, open en bloot op TV.  Er vinden diverse seksuele handeling plaats met de sexy dokters.

- De Bomma uit 'Familie' (Chris Van Espen) waagt zich aan een nieuwe trend: Twerking.

En in een reeks Duiveluitdagingen roepen onze Rode Duivels België op om hen te steunen in aanloop naar het WK, de naakte waarheid. Marouane Fellaini (Walter Baele), Steven Defour (Jonas Van Geel) en Toby Alderweireld (Chris Van Espen) hebben een nieuwe uitdaging klaar. Hun eventuele tegenprestatie nemen ze er dan maar bij.

In de muzikale slotact zingt Slongs Dievanongs (Nathalie Meskens) 'Klapt Lijk Mij', waarin ze duidelijk maakt hoe makkelijk het zou zijn als iedereen gewoon Antwaarps zou klappen.

'Tegen de Sterren Op', iedere woensdag om 20.35 uur op VTM, met een herhaling op zondag om 19.55 uur.

Nathalie Meskens maakt 'Antwaarpse' rap (video)

De Antwerpse rapster Slongs Dievanongs maakt haar opwachting in Tegen De Sterren Op. Niet de echte Slongs, maar Nathalie Meskens brengt tijdens het VTM-programma de hit 'Klapt Gelijk Mij'. Het nummer verwijst naar het originele 'Lacht Nor Mij'.

Door het petje 'I love Antwaarps' wordt duidelijk dat de parodie om het Antwerpse dialect draait. Slongs staat dan ook bekend om haar Antwerpse rap-nummers. Met 'Klapt Gelijk Mij' worden deze keer niet 'alle kindjes blij', maar is het 'Antwerpen boven, alle mensen blij'.

Met 'Klapt Gelijk Mij' wil de imitatieversie van Slongs het Antwerpse dialect doen heropleven. Meskens benadrukt dat het niet nodig is om alles in het mooi Nederlands te zeggen.

Slongs Dievanongs is duidelijk in de wolken door de imitatie. "Ik vind het echt fantastisch," zegt ze. "Mensen moeten zich vereerd voelen en relativeren als ze worden geïmiteerd. Na haar act hebben Nathalie Meskens en ik samen foto's genomen. Ze zei tegen mij 'ah zo'n gezicht trek jij', en ze deed exact hetzelfde gezicht na. Nathalie is echt een fantastische actrice. Van mij mag ze een bank vooruit en krijgt ze een kus van de juffrouw."

In Tegen de Sterren Op is het Vlaams parlement half Antwerps gekleurd. Daar discussiëren de uit Puurs afkomstige Kris Peeters (Guga Baùl) met de Antwerpse Liesbeth Homans (Tine Embrechts) en Mieke Vogels (Ivan Pecnik) over de uitstap naar de Grotten van Han. Ook Ingrid Lieten (eveneens Ivan Pecnik) en Jan Peumans (Jonas van Geel) discussiëren mee.

Verder is het vanavond uitkijken naar de West-Vlaamse les in Eigen Kweek en het twerken van de bomma uit Familie. Voor alle duidelijkheid, twerken is een danspasje waarbij er hevig met de billen wordt geschud.

Tegen De Sterren Op Live met Miley Cyrus, Marco Borsato, Adele, Songs Dievanongs en Stromae

Het gloednieuwe seizoen ‘Tegen De Sterren Op’ is nog maar net gestart op vtm, en tal van nationale & internationale artiesten staan al te popelen om hun opwachting te kunnen maken in de allereerste live-show van de sterren uit het populaire televisieprogramma: “TEGEN DE STERREN OP LIVE” in de Lotto Arena te Antwerpen.
We kregen net de bevestiging dat ook onze STROMAE, SLONGS DIEVANONGS, MARCO BORSATO, ADELE en niemand minder dan onze MILEY CYRUS hun opwachting zullen maken voor een spetterend live-optreden tijdens TEGEN DE STERREN OP LIVE in de Antwerpse Lotto Arena.

Natalia kondigde het al aan: het dak gaat er af op 1 maart in de Lotto Arena. Hoe kan het ook anders, met een show boordevol hits van ondermeer Regi, Christoff, Selah Sue, De Romeo’s, Ozark Henry & Natalia. Daar komen nu dus ook kleppers als Stromae, Marco Borsato, Adele, Slongs Dievanongs & Miley Cyrus bij!

En er wordt zelfs gefluisterd dat Nicole & Hugo vervroegd terug zullen komen van hun cruise op de Middellandse Zee om een spetterend optreden ten berde te geven op 1 maart! Ook onze meisjes van K3 stellen alles in het werk om erbij te kunnen zijn in de Lotto Arena.

Nathalie Meskens, Guga Baúl, Walter Baele, Jonas Van Geel, Clara Cleymans, Tine Embrechts, Ella Leyers, Ivan Pecnik en Chris Van Espen staan garant voor een avond lang top-entertainment.

TEGEN DE STERREN OP LIVE wordt een niet te missen show, boordevol sketches, maar vooral boordevol live-muziek van onze nationale & internationale sterren. Met live-orkest en een fantastisch ballet. De makers noemen het zelf een ijzersterke imitatie van een spetterende show. En u kan het allemaal LIVE meemaken: TEGEN DE STERREN OP LIVE vindt plaats op 1 maart 2014 in de Lotto Arena te Antwerpen. Tickets en info via www.tegendesterrenop.be.

Clara Cleymans imiteert Jelle

 In een nieuwe aflevering van 'Tegen de Sterren op' zoekt Clara Cleymans het in eigen kringen: zij imiteert in de aflevering van woensdag 15 januari haar eigen broer Jelle.

Ook met 'De Slimste Mens' kan er gelachen worden: bij Erik Van Looy (Jonas Van Geel) verloopt alles zoals gewoonlijk eerlijk en objectief wanneer Lesley-Ann Poppe (Nathalie Meskens), Prem Radhakishun (Ivan Pecnik) en Jelle Cleymans (Clara Cleymans) het tegen elkaar opnemen. Ze krijgen onder meer vragen voorgeschoteld van Story hoofdredacteur Frederik De Swaef (Chris Van Espen), de Humo Turisticus (Walter Baele) en kunstenaar Jan De Cock (Jonas Van Geel). Jonas Geirnaert (Guga Baùl) zetelt in de jury.

Gastacteur Peter Van de Velde imiteert Daan, die na zijn optreden op Linkerwoofer de drank vaarwel zegt. Pascale Naessens (Ella Leyers) maakt opnieuw een gezond en licht feestgerechtje klaar in Mijn Pure Keuken, terwijl Saartje Vandendriessche (Tine Embrechts) De Mekker Nacht aankondigt met zangeres Maaike Ouboter (Clara Cleymans).

De nieuwe persiflages van de 9-koppige cast van 'Tegen de Sterren Op' worden flink gesmaakt, getuige de 1.455.089 kijkers van de derde aflevering.

937.355 (live +5) mensen zagen onder andere hoe Clara Cleymans in de huid kroop van haar broer Jelle, en de rerun van zondagavond bereikte nog eens 517.734 kijkers (live +1).

In aflevering 4 op woensdag 22 januari valt 'Tegen de Sterren Op' het kantoor binnen van 'De Collega's'. Het kot staat er in rep en roer nadat de harde werkers in de krant lazen dat ambtenaren langer moeten werken. Directeur Thienpondt (Jonas) zoekt even uit wat de gevolgen zijn voor zijn werknemers Madame Arrabel (Nathalie Meskens), Mireille (Tine Embrechts), Betty (Ella Leyers), Baconfois (Chris Van Espen), Verastenhoven (Walter Baele), Persez (Guga Baúl) en Jomme (Ivan Pecnik). Ondertussen krijgen zij onverwacht bezoek van De Pesser en Van Hie (een cameo van de echte Collega's Jaak Van Assche en Tuur De Weert), want hun vroegtijdige pensioen, dat is ook niet alles.

De vierde aflevering van 'Tegen de Sterren Op' staat ook garant voor een vleugje politiek. Herman Van Rompuy (Walter Baele) heeft een vervelend internationaal conflict met Duitsland. En in het Vlaams Parlement (ja, het echte) brengt Jan Peumans (Jonas) een nieuwe discussie op gang. Vlaams minister-president Kris Peeters geeft een woordje uitleg bij de uitstapregeling aan collega-politici, waaronder Liesbet Homans (Tine Embrechts).

Verder in 'Tegen de Sterren Op'
Virginie Claes (Ella Leyers) trekt opnieuw naar het totaal onafhankelijk onderzoekscentrum in Duitsland: hoe zit het met die geruchten over exploderende batterijen in elektrische tandenborstels? Dokter Guy (Ivan Pecnik) werpt een blik op de zaak, terwijl Regi (Jonas Van Geel) en Elke (Clara Cleymans) zich klaarmaken voor een romantische uitstap naar de champagnestreek. Saartje Vandendriessche (Tine Embrechts) verklapt zeker niets over het einde van de film 'Titanic' en Bartel Van Riet (Guga Baúl) kleedt zich op, ehm, uit,  om wintergroenten te planten. Willem Vermandere (Ivan Pecnik) plant zo graag patatten in zijn hof en dus moet daar een song van gemaakt worden op de tunes van LMFAO’s Party Rock Anthem. Sabine Hagedoren (Tine Embrechts) kan haar jaloezie voor Hanne Decoutere (Ella Leyers) niet langer verbergen en dat zal Frank Deboosere (Chris Van Espen) geweten hebben. Ondertussen doet Vincent Kompany (Guga Baúl) bij Sporza uit de doeken welke legendarische heldendaden hem afleidden van de match. En in trending met #debomma, demonstreert de Bomma van 'Familie' de nieuwste hypes en internet trends.

Ook een vleugje muziek mag niet ontbreken in deze vierde aflevering: Niet alleen Christoff (Jonas Van Geel) maar ook Garry Hagger (Ivan Pecnik) is van de partij op het Klagerfestival. En Ian Thomas (Jonas Van Geel) gaat binnenkort doorbreken aan de zijde van Snoop Dogg in Amerika. In Vlaanderen brengt hij echter nu al een duet met Rihanna (Clara Cleymans).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten